De nieuwe Infrax-gids: handige tips voor 365 dagen duurzaam comfort

Klantengids wordt verdeeld in 93 Vlaamse gemeenten

Infrax heeft begin januari een gloednieuwe klantengids voor 2017 gelanceerd. De netbeheerder heeft dit jaar gekozen voor een praktische brochure die een heel jaar nuttig blijft. “365 dagen duurzaam comfort” bevat 52 praktische tips om elke week van het jaar energie te besparen. De brochure belandt tussen 9 en 13 januari gratis in de bus bij alle gezinnen in de 93 Vlaamse gemeenten waar Infrax het elektriciteitsnet beheert.

Honderden euro's besparen

Je woning elke dag kort verluchten, lichte kleuren in huis gebruiken en geen water laten lopen tijdens het tandenpoetsen. Het zijn slechts drie praktische tips die op jaarbasis veel geld kunnen helpen besparen en de energiefactuur mee naar beneden kunnen halen. De nieuwe Infrax-gids bevat er exact 52, één voor elke week van het jaar. Meerdere tips combineren kan jaarlijks enkele honderden euro’s opleveren.

Naast de handige tips komen ook dit jaar de nieuwe premies voor rationaal energie- en watergebruik aan bod, en biedt de gids een mooi overzicht van alle Infrax-activiteiten rond elektriciteit, aardgas, riolering en kabeldistributie.

Wie de nieuwe klantengids digitaal wil lezen, kan dat via de onderstaande link.

Over Infrax

Infrax is actief in 122 Vlaamse gemeenten in delen van de provincies Antwerpen (inclusief de Antwerpse haven), Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, in het Oost-Vlaamse Zelzate en in de volledige provincie Limburg.

De 1500 Infrax-medewerkers zijn verantwoordelijk voor het aanleggen, beheren en onderhouden van distributienetten voor elektriciteit, aardgas, riolering en kabeldistributie.

De hoofdzetel is in Brussel. Daarnaast zijn er vestigingen in Antwerpen-Hoboken, Hasselt, Lubbeek en Torhout.

Infrax
Koning Albert II-laan 37
1030 Brussel