Meten is weten: gebruik de Infrax-meterkaart!

Elke maand meterstanden vergelijken helpt geld besparen

Januari zit er al weer op. Het juiste moment om een eerste keer naar de meterstanden van elektriciteit en aardgas te kijken en te vergelijken met het gemiddeld verbruik van het jaar voordien. Infrax heeft een handige meterkaart ontwikkeld die klanten kan helpen om op de energiefactuur te besparen.

Wie aan het einde van elke maand de kaart aanvult met de meterstand op dat moment en maandelijks met het gemiddeld maandvebruik van het jaar voordien vergelijkt, kan bewuster zijn gedrag aanpassen en geld op de energiefactuur besparen.

De nieuwe meterkaart is gratis te vinden in de klantengids die Infrax in januari heeft verspreid in de 93 Vlaamse gemeenten waar het bedrijf de netbeheerder voor elektriciteit is. De kaart is hieronder ook in PDF-formaat te downloaden.

Over Infrax

Infrax is actief in 122 Vlaamse gemeenten in delen van de provincies Antwerpen (inclusief de Antwerpse haven), Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, in het Oost-Vlaamse Zelzate en in de volledige provincie Limburg.

De 1500 Infrax-medewerkers zijn verantwoordelijk voor het aanleggen, beheren en onderhouden van distributienetten voor elektriciteit, aardgas, riolering en kabeldistributie.

De hoofdzetel is in Brussel. Daarnaast zijn er vestigingen in Antwerpen-Hoboken, Hasselt, Lubbeek en Torhout.

Infrax
Koning Albert II-laan 37
1030 Brussel